måndag 30 juli 2012

På hemmaplan.

Då var vi åter hemma i vika då. Hasse var ledig i dag så i går hade vi ingen lust att åka hem så de blev en lång helg :-) Älsklingen har grävt å fixat till en lekpark till Texas å Sonny :-) så coolt med en egen lekpark. Ska dit en sandlåda å en gungställning å ett staket runt sen är de klart :-)
Så mysigt att vara i stugan å de är verkligen som bomull för både själ å hjärna. Vi har åkt fyrhjuling å killarna har även åkt vattenskoter :-) Gosen är helt överlycklig då han lärt sig köra den stora fyrhjulingen själv :-) I går var vi över till Anny å å sen blev de en tidig kväll då vi alla tre gått å lagt oss efter tolv hela helgen.
I går var vi ute å åkte fyrhjuling i skogen i hopp om att sätta igång värkarna men lille man vill inte komma ut ;-)
I natt har jag legat vaken hela natten har väl sovit sammanlagt fyra timmar på hela natten :-( de var varmt å svårt att hitta en skön ställning att sova på så i natt hoppas jag på lite mera sömn.
Vi var hemma vid halv fem i dag å till middag i dag blev de tomatsoppa. Nu är grabbarna nybadade å kvällsfika har dom fått i magen också :-) Lotta på Liseberg i soffan å mys sen blir de kväll för den här familjen.
Å så håller vi alla tummar å tår för att Texas vill komma ut i natt ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar