söndag 3 oktober 2010

Härliga söndag.




En lugn och mysig söndag har vi haft i dag. Den började dock lite tidigt med tanke på att våran lilla gos är världens morgonpiggaste =) men han var ganska nöjd med att ligga i soffan och dricka varm mjölk och titta på bompa så de var helt okej.
Efter frukost/brunch så kom svärmor hit och lämnade av Sofias små hundar som hon passar när hon är i Thailand. Sonny ville att dom skulle vara hos oss en stund så vi hade dom i några timmar.
När svärmor var här så blev vi bjudna på rödbetssoppa hos dom på em så ingen middag lagades hemma hos familjen Lange/Roos i kväll.

Sonny ville gå ut en sväng så vi tog hundarna på en promenad i höstvädret.. Mysigt tycker jag när man får ta på sig halsduk och vantar när man ska gå ut.
Hampus var ut och rastade hojen en sväng på dan, de gäller ju att passa på medans de är fint väder och skapligt varmt.

Jag och Sonny packade in hundarna i bilen så småning om och åkte upp till svärmor där de vankades rödbetssoppa. Jag har aldrig ätit de förut men blev glatt överaskad =) de var supergott. Mätta och belåtna är vi nu och gosen sover så nu blir de nog lite soffmys med en kopp te kanske.

Chila.


Wilma.


Sonny lirade lite Wii och hade en trogen publik =)



Lite mys innan maten hemma hos farmor <3







En whisky om dagen håller magen glader... eller hur var de nu :)


Svärmor donar med maten =)




Äppelbakelse till efterrätt blev de och de var mumma...


Satt och läste en söndagsbilaga efter maten och hittade dessa underbara skapelser som jag bara måste försöka få tag i.. Ska kolla om man kanske kan beställa dom på nätet eller nått. Ett måste nu när de börjar bli höst och snygga är dom också och de bästa av allt dom är ju rosa :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar