söndag 12 augusti 2012

BF...

BF...
I dag är de BF men ingen bebis än =(
Så trött på de här nu värkarna kommer å går och de händer inget mer..
Vet att man kan gå över två veckor utan att de är något speciellt men de har man ju inte riktigt ställt in sig på direkt utan att lilla Texas skulle som gosen komma en vecka tidigare.
Men icke då =(

Har inte gjort så mycke i dag utan bara slappat. Orkar inte göra så mycke de tär på kroppen att ha värkar till och från hela tiden även om man kan tycka att de inte skulle vara så slitsamt.
Ska till BM i morgonbitti å kolla mitt blodtryck så de inte är för högt fortfarande. Om de fortsätter så kommer dom att sätta igång mig någon gång under veckan om han inte vill komma ut av sig själv. Men vi får väl se hur de ser ut i morgon.
Fy jag hoppas verkligen att förlossningen går lika smärtfritt som med Sonny och att de första året av hans liv flyter på som med gosen =) orkar inte med massa kolik eller annat tok.

Gosen åkte till pappa i dag och han är fortfarande kvar där, vet inte riktigt om han tänker sova där eller om han kommer hem i kväll.
Nu blir de soffhäng i väntan på Texas =)

Puss o Kram...

1 kommentar:

  1. Jag som trodde du hade åkt in efter ditt förra inlägg. Men han kommer nog snart. Kommer han på onsdag för han dela födelsedag med moster. =)

    SvaraRadera