söndag 5 september 2010

Mysdag nr:2















Och myshelgen bara fortsätter.. :) Hampus drog iväg vid tio för att åka hoj med Rasmus och jag och Sonny skuttade in i bilen och for på äventyr.
Vi åkte ut till Heron City och såg Toy Story 3 som Sonny tjatat om sen den kom ut på bio. Med en stor popcorn och äppeldryck intog vi salongen.
Sonny tyckte den var bra och även jag tyckte den var rolig,lite mer action än i dom första filmerna.

Efter filmen så lekte Sonny med fontänen och så tittade vi lite i affärer, men vi började bli hungriga och de var så mycke folk där så vi for hemmåt och stannade på donken i Haninge istället.
Svängde in till Lenny och Sofia en snabbis på vägen hem och fick en kopp kaffe och hundra pussar av Sofias "hundar" dom är så små så jag vet inte om dom klassas som hundar =) men söt är dom i alla fall.
Väl hemma igen så lekte Sonny lite med kompisar och vi donade lite innan kl blev sex och de var dax för välling och bompa.
Nu har Hampus kommit hem och Sonny sover så nu blir de te och mys <3 älskar att kura upp i soffan med en kopp te när de är mörkt ute.
Känner att de varit en skön och rolig helg och är väldigt nöjd, den hade ju fått varit längre men man kan ju inte få allt här i världen..
Halsen är fortfarande öm och vill inte bli bra så de blir mycke te.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar