fredag 14 september 2012

Fredag.

God morgon fredag...
Trötta är vi allihopa i dag. Gubben å minsta är jätteförkylda å gosen är lite hängig. Nu har även mamman i familjen börjat få ont i halsen å börjar snora :-( blir nog en helg i soffan under filten känns de som. Gosen ska till pappa å hoppas att han får en bra och rolig helg. Han ska knäppa kort i skolan i dag å kl 15-16 ska vi till Nynäs och kolla in streetdance :-) kanske gosen vill börja med de om han tycker att de verkar vara skoj..
Skolan fungerar jättebra för Sonny och vi åker bil på morgonen å sen tar oftast jag å Texas vagnen å hämtar honom på em. Fr.o.m. Måndag ska han vara på fritids efter skolan till kl fyra mån-ons :-) kul att vara kvar å leka lite.

Texas är som sagt väldigt förkyld å hostar,nyser å snorar å sover inte så bra. Men i natt har han sovit okej å nu ligger han på soffan å sussar.
Gubben ska lägga golv på övervåningen i dag å sen är de bara lister kvar :-)
Jag å gosen skissade på hans rum i går och har kommit överens om att byta ut hans säng och lite annat smått å gott :-) kommer bli såååå bra och jag längtar tills han kommer hem från pappa och inser att vi fixat hans rum som en överraskning :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar