lördag 15 december 2012

Julbord å ledsen kille.

I går var jag å gubben bjudna till Ballbreaker på julbord. Bilracing först å julbord sen. Roligt å god mat var de men hemma var de inte lika bra :-(
Lizen var barnvakt å vi hade ju övat med flaskan å de gick ju så bra men när Lizen skulle ge han mat så blev han hysterisk å ville absolut inte ha. Han skrek typ hela tiden vi var borta, somnade sista timmen förmodligen av utmattning stakars liren. Mammas lilla kille. Vi var hemma vid elva å då ammade jag å sen sov han till halv fem som vanligt å somnade sen om å vaknade halv nio. Fy jobbigt att lämna honom å som de känns nu så kommer de dröja till nästa gång :-)
Men i dag är han glad som vanligt å de är ju tur att dom inte är långsinta. Provade nyss med flaskan bara för skojs skull men de gick inte så de kanske bara var en lyckträff sist ;-) ja ja han har ju ett tag på sig att vänja sig, han ska ju inte sluta amma än :-) 6 månader känns lagom tycker ja. Ammade Sonny 6 månader å när jag skulle sluta så gick de på en dag å han var jätteduktig. Känns dock som de kommer bli lite mer jobb med Texas men ja kan ju ha helt fel också de återstår ju att se.
Nu sussar han i sin säng å allt är som vanligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar