måndag 24 oktober 2011

Helgens äventyr..

Fredagen jobbades som vanligt och framåt fyra blev de som vanligt lite stressigt när man inser att man inte klar för dagen... Men Hasse åkte och hämtade gosen på skolan och mamma kunde göra klart =)
Vi drog en sväng till Vh och pulade lite jag och gosen och Hasse åkte och jobbade lite till. Vide fem drog vi ner till Nynäs och hämtade Tommy och in på Coop och handlade lite. Väl hemma blev de fullt hus näs Frasse kom över med sina tre pojkar och Sonny fick leka av sig en stund och mamma lagade världens fredagsmiddag =) GRÖT!!! hahah men väldigt uppskattat av både Tommy och Sonny =)
Kvällen kom krypande och vi var vaken till kl 24 för att kunna säga grattis till goa Tommy som fyllde 15 =) GRATTIS...

Lördagmorgon kom Tommys mamma över för att gratta Tommy och äta födelsefrukost med oss =) Vi gick i samlad trupp på 4 =) upp till Tommys stuga med pommac och väldigt fin sång.
Han fick en dator av mamma och ett kuvert med en nyckel i av oss.. De stod inget på den och man nästan såg tankarna snurra i hans huvud. På gården stod en king cab epa som jag och Hasse var och hämtade förra helgen =)
Snacka om glad 15-åring och en väldigt rörd pappa..
Jag och Lizen drog ut i skogen en sväng och plockade lite svamp till de var dags att dra ner till nynäs för 15 års lunch för Tommy.

Efter de så åkte vi till stan och gick på Inka utställning på skeppsholmen.. Gud va mycke guld!!!! =)
En drink på Sky bar blev de också och kvällen avslutades med en middag på Jensen steakhous.

Frasse hade under dagen varit på en träff med Hasses lastbil och när vi var på väg hem så stod de ungefär 30-40 lastbilar på sveavägen, nytvättade och snygga med alla tänkbara lampor på =)
Frasse hade sina pojkar med sig och Sonny fick åka Lastbilskaravan genom stan och ända fram till Vegabaren. Lycklig kille som somnade ovaggad när vi kom hem.

Söndagen bjöd bara på en massa mys och god mat.
Hoppas ni haft en bra helg goa människor.
Puss o Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar