lördag 28 augusti 2010

Pink makes you happy!!!



























Alla människor ska ha önskelistor i livet!!

Det är många saker jag önskar mig hela tiden =) och när man är vuxen och jobbar så kan man ju lixom köpa de mesta man vill ha.
Men det finns ändå saker man önskar sig men som kanske inte bara kan köpas sådär..
Här är en liten del av saker jag vill ha i livet och förmodligen kommer att köpa för jag har aldrig haft så bra tålamod att vänta på att saker ska hända..


En rottis har jag ju längtat efter i många år men problemet kvarstår att jag inte har tid att vara hemma i 6 månader när den är valp. Sen vill jag att Sonny ska bli lite större så att jag kan ge all tid för hunden som den behöver. Hampus vill dock inte ha en men eftersom de alltid blir som jag vill så är jag inte så orolig..=)


Den absolut snyggaste skon som gjorts. Monolo Blahnik och för er som lever i samma väld som jag så vet ni att det är samma sko som Carrie hade på sig när hon gifte sin med Big i första filmen =) Hittade en i min storlek på tradera i går men har inte kommit mig för att lägga ett bud än..


En resa till underbara Mexiko, finns mycke jag vill uppleva och se i Mexiko synd bara att det är sjukt dyrt att åka dit. Men man får väl leva som spara istället för slösa i ett par år om man ska komma dit.


Att någon gång få vara prinsessa för en dag och att jag ska få bära en ring som denna som ett bevis på evig kärlek.

Känner att jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst,de är ju mycke man vill ha när man sätter sig ner och börjar fundera. Huvudsaken är att man är frisk och lycklig sen kommer nog resten av sig själv, om pengarna finns där de vill säga =)..

fredag 27 augusti 2010

Sulas Mc.



I dag har vi varit en sväng till Södertälje och tittat på Hampus nya hoj han köpt. Det fanns ingen kvar i Sverige så dom ropar på sina vänner i Europa och vipps så kommer de en till Sverige nästa fredag.

En gång tidigare har han ägt en glidare som vi tog en sväng till Dalarna på men sen har de mest varit sporthoj för hela slanten, men inte nu!!!
Jävligt snygg hoj som de nog kommer bli många roliga mil på bönpallen skulle jag tro.


Sonny tyckte den var häfftig =)

Sonny hittade även en sak han ville ha!!


Hittade en skitsnygg hjälm jag ville ha men eftersom man har så sjukt litet huvud så finns de ju ingen hjläm som passar mig =( får nog behålla min gamla som jag var tvungen att specialbeställa för hudra år sen. Inte lätt att ha xxxs!!! Men jag har ju en duktig motivlackare som kan byta ut lacken på min hjälm som han för övrigt gjord då hjämen var ny, den är pearlrosa =)




Ja och så lite egobilder då hann man ju me medans man väntade på att Hampus snackat klart om allt =)


Och slutligen min knäppa gos som jag älskar så otroligt mycke att de inte finns varken ord eller tecken förklara min kärlek till honom,förutom att kärlek vid första ögonkasstet finns på riktigt och de händer bara på BB.


torsdag 26 augusti 2010

Innehållet i paketet..

Ja naturligtvis har jag köpt skor.. :)
Måste bara få slänga in bilder på dom för jag är så lycklig,de är konstigt hur mycke lycka ett par skor kan ge...eller två =)
Börjar kanske inse att jag kanske skulle söka hjälp för detta men jag bara ÄLSKAR skor så mycket.
De blev ett par från Replay och att par från Friis & Company.



Tröttmössa!!



Fy nu vill jag inte vara sjuk längre...känns som jag varit hemma i veckor fast jag bara varit hemma i dag och halva dagen i går.
Duschade nyss och då ser man ju lite piggare ut i alla fall =) Har ont i huvudet hela tiden och dom två sista gångerna jag varit förkyld så har jag fått bihålsinflamation :( vilket är mindre kul och då får man djurisk huvudvärk.
För de så måste man gå till läkaren och få antibiotika och då blir man som ny.. Men vi får väl se var de bär iväg mitt huvud.
Ska snart skicka iväg min sambo på grillen och hämta ett paket som kommit i dag.. Ni kan aldrig gissa vad jag köpt!!! hihihi

Min nya telefon...



I förrgår fick jag en tidig födelsedagspresent av min sambo. Jag har länge funderat på en iphone men man har ju hört så mycke illa om dom så de har lixom aldrig blivit av. Sen har jag ju firmatelefon men den är ju inte den roligsate modellen hellre =)

Han kom hem från jobbet och frågade om jag vill öppna ett paket??
Och ja de är väl lite svårt att stå emot när de ligger mitt framför näsan på en =) så jag öppnade och blev glatt överaskad för där låg en fin rosa/lila sony ericsson vivaz..
Jag har aldrig haft touchmobil förut men man kommer ganska snabbt in i de och glömmer fort bort att man har haft knappar =)
Är supernöjd med den och kan varmt rekomendera den till alla som funderar på ny mobil.

tisdag 24 augusti 2010

Sonnys nya skor!!



Jag älskar ju skor!!! och de gör min son också =) Så i dag på vägen hem var jag in och köpte dom här till honom. Han fick ju nya eccoskor i början av sommaren för typ 700kr,men dom börjar bli lite kalla snart eftersom de är sånna som andas på sidorna. Så dom här blir mer som höstskor.
Han blev eld och lågor och satte på sig dom på en gång..

Helgen som varit..



Ja i lördags var vi ju på släktträff på Hampus sida. Vi var i Hassela och var runt 80 personer tror jag.
Det började med lite mingel och ett väldigt hejande på nya människor =) efter de så blev de en liten tipsrunda och frågorna var baserad på släkten så de var ju tur att man inte gick ensam. Fotografering blev de ju också i massor när alla familjer skulle ställa upp sig. Langeklanen var störst tror jag.

Kl fyra så var de mat nere på hasselagården,de var buffé och de var väldigt gott.
Alla blev än en gång presenterade av hövdingen i alla familjer vilket i vårt fall blev min kära svärfar.
Kvällen avslutades väl vid åtta och då åkte vi till mamma och Conny.
Där myste vi på lite med lite vin och grogg och somande gott i lillebrors säng,han var hos maddis.

Söndagen började vi med att hälsa på uppe i Knoppe och Sonny blev superglad när han insåg att han skulle få leka med sin bästis.
Hampus åkte och visade vårat hus och efter en timme ringer dom och säger vi tar de... JIPPPPIII äntligen ska vi sälja vårat hus,hoppas dom kommer att trivas.
Ja de var väl allt som hände i helgen då.

I går var jag med Sonny på dagis hela dagen och efter de så åkte vi på maxi och köpte häftmassa. Sonny har en massa tekningar från när han gick på dagis i Bergsjö och jag tycker de är tråkigt att dom bara ligger så dom har vi satt upp på väggen inne i hans rum nu och de blev superfint.


Köpte även två tröjor till Sonny för 50:-/st och en ny nessesär till mig.




Svängde in på apoteket för att köpa alvedon på vägen hem och kunde inte motstå barbapappa serien =) Sonny blev superglad..


lördag 21 augusti 2010

Tripp till Hassela..



I dag mina vänner ska vi sätta våra små rumpor och åka ända till Hassela för att gå på släktträff på Hampus sida.
I morgon ska vi åka till vårat hus och visa de för en familj som kommer och vill köpa de,dom som hyr de nu har ju sagt upp de så vi håller tummarna på att dom vill ha de så vi äntligen blir fri de. Inte för att det är ett dåligt hus men för att vi inte kommer flytta tillbaka dit och ska vi kanske köpa något här i framtiden så är de dumt med två huslån. Sen kostar ju allt som går sönder får ju vi betala om vi bara hyr ut de..
Hade varit skönt med en lugn helg hemma med kanske en liten sväng förbi junibacken, men nu är de som de är..
Får väl ta junibacken en annan gång. Funderar på om jag och Sonny ska åka på Andy´s i Nacka till veckan och leka av oss lite =)
Sover nog hemma hos mamma i natt så hur släktträffen var får ni höra i kväll =)

torsdag 19 augusti 2010

I dag har man klippt gräs i regn då =( inte kul kan jag ju säga.. men va fan man måste ju göra rätt fö sig.
Blev bjuden på mat hos svärmor i dag. Hästbiff,potatisgratäng och lite katareller till de så då blev man ju mätt som aldrig förr..

Kvällen har man spenderat med att titta på när mannen bygger altan och själv dricker man vin =)
Nu har vi lite besök av våran nya granne som kom in på ett glas rött =)
Sängen känns väldigt långt bort just nu men de är väl ett måste.
Sov gott min underbar vänner <3

tisdag 17 augusti 2010

Andreas Carlsson Låtarna som skrev mitt liv.



Har varit sugen på den här boken ända sen den kom ut men har lixom aldrig kommit mig för att köpa den.. Annars brukar jag ju vara ganska snabb med att köpa de jag vill ha =).
I dag efter jobbet var jag och Sonny på affären och då hade dom den där som pocket för 69:- så då slog jag till.
Har börjat läsa lite med i kväll ska jag mysa ner mig med den här boken som jag tror är sjukt bra.
Så fortsättning följer när jag läst ut den.

söndag 15 augusti 2010

Älskade mamma.



I helgen var de meningen att jag skulle ha åkt upp till Bergsjö igen för att jobba lite på parken och för att hämta hem sonen. Men på torsdag ringer Jessica och talar om att bandet som skulle spela på parken har ställt in så de blir inget.
Eftersom jag var upp förra helgen och ska upp nästa helg på släktträff så frågade jag min mamma om inte hon kunde komma ner med Sonny...

Min mamma kör bil som en gud bara hon slipper köra i städer...problem eftersom jag bor på södra sidan av stan. Men tro de eller ej hon satte sig och barnbarnet i bilen och satte av mot huvudstaden =)
Och vid sjutiden på fredagen kom dom <3

Min mamma är min bäste vän,förebild,hjälte och mitt allt, vi har stått varandra nära under hela mitt liv och vi har gått igenom mycke tillsammans. Det har varit sjukt underbart att få ha henne här i helgen. Vi har inte gjort något utan bara varit tillsammans och myst på <3
Jag önskar att alla hade en mamma som min för hon är verkligen världens BÄSTA mamma på alla sätt och vis,hon är även en gudomlig mormor.



Men i dag var de dax för mamma att åka hem och jag visade ut henne på motorvägen och vinkade av henne med en tår i ögat. De känns alltid jobbigt att säga hej då till mamma även om de bara är förr ett litet tag eller en lång period.
Tack mamma för att du finns och för att du är den du är.

onsdag 11 augusti 2010

Christmas is coming!!



Satt och bara slötittade på nätet i går och hittade dom här som jag bara måste ha!!!!
Känns som dom är gjorda för mig eftersom jag älskar jul och sex and the city =) vet inte riktigt hur lång tid eller hur mycke de kommer kosta eftersom de inte är från en svensk sida men jag SKA ha dom i min gran till jul...

lördag 7 augusti 2010

Jobb i Bergsjö igen :)

Ja då var på plats i Bergsjö igen då för lite ölförsäljarjobb. Fredagens jobb var skitjobbigt, häckklippning när man är typ 1,63 är ju ingen höjdare...=) så i gassande sol klippte jag häckar hela dagen. Åkte väl hem från Värmdö vid tretiden och kännde att resan upp till Bergsjö fick bli på lördagmorgon.
När jag pratde med fugan och talade om min plan påminner hon att kassorna måste vara på parken i Bergsjö lördagmorgon kl 11 =( min plan gick lixom inte så bra..
Så jag åkte hem och packade och donade lite sen när kl var sju så började jag och Sonny rulla mot Bergsjö.

Sonny grinade typ i 5 mil och längtade efter pappa och hade ont i magen :( efter att vi tankat och kissat i upplands väsby somnade han medans vi lyssnade på Kalle Blomqvist på nya äventyr.
Vid Gävle Bro träffade vi Micke och hämtade kasorna som vi skulle ha på parken, han skulle ju ner till Sthlm på rockfestival så de blir bara jag och Jessica.
Färden fortsatte och vid elva var vi framme hos mamma som inte ville dricka vin med mig.. Så jag fick nog sitta i min ensamhet och suga på en kall bira istället :)

I dag på fm var vi ner till parken och fixade allt tills i kväll,efter de var jag till underbara Therese och fick i mig lite kaffe <3.
Nu ska man väl få i sig lite mat,duscha och sen bära iväg till parken..